LIFE

Dan Negru a filmat TREI Revelioane 2020

Inegalabilul Dan Negru (48 de ani) continuă şi anul acesta tradiţia, astfel că le-a pregătit fanilor un nou program de divertisment, cu muzică şi cu mult umor, în interpretarea celor mai buni artişti ai momentului, divele cu bust de infarct fiind nelipsite. Producţia tv va fi difuzată în Noaptea dintre Ani, pe 31 decembrie, de la orele 22.00.

Dan Negru este demn de ”Cartea Recordurilor”. A muncit enorm, în ultima lună, căci a mai filmat nu numai pentru Antena 1, ci şi pentru emisiunile de Sărbători de la ”Prime TV”, post de televiziune din Chişinău, unde colaborează de peste zece ani, fiind prezentatorul emisiunii ”Da sau NU”.

“Pot să vă spun că anul acesta am filmat al 20-lea Revelion. L-am filmat pe cel de la Chişinău, şi tot acolo l-am filmat pentru ei şi pe cel de rit vechi. Partea frumoasă e că trag trei Revelioane. Moldovenii de peste Prut au două, iar cei de la Antena 1 au unul. În noaptea de Revelion mai prezint câte un spectacol, alteori nu mai am chef de nimic şi stau cu ai mei, acasă. Mi s-a întâmplat de câteva ori să fiu doar cu familia mea, să mă uit la mine, la TV” a povestit prezentatorul tv, care anul viitor va reveni pe micile ecrane cu emisiunea “Next Star”, difuzată de acelaşi post tv.

Pentru acest show, “Revelionul Starurilor”, Dan Negru a avut invitaţi numai unul şi unul, precum Irina Loghin, Gelu Voicu, Daniela Crudu (30 de ani), Ruby (30 de ani), Anna Lesko (40 de ani), Adelina Pestriţu (32 de ani), Anda Adam (39 de ani), Dorian Popa, Marcel Pavel, Jean de la Craiova, Ozana Barabancea, Monica Anghel, Marius Ţeicu, Şerban Copoţ şi Romică Ţociu.

Dan Negru este nu numai o vedetă tv de top, ci şi un om de afaceri de succes din domeniul imobiliar. Se fereşte însă să facă împrumuturi bancar.

“N-am luat niciodată un leu de la bancă. Am avut mereu frica băncilor, nu m-am apropiat niciodată de ele. N-am fost în viaţa mea omul creditelor pentru că mi-a fost frică de ele. N-am ştiut niciodată ce va fi mâine, ce va fi poimâine şi am încercat să mă întind cât îmi e plapuma. Am ştiut cât e şi mi-a fost de ajuns. Cât despre anul viitor, îmi doresc să-mi trăiască copiii frumos. Dara are 9 ani şi Bogdan, 7 ani. Asta e cel mai important, să crească ei, să fie sănătoşi”, a mai adăugat Dan Negru.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here