Minerit și EnergieStirile Zilei

Dan Ilie Morega: Utilajele din minerit, într-un hal fără de hal!

Este dezastru în minerit și energie, în vreme ce prestatorii se înfruptă în continuare, spune Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici și Investigații Publice.

”Utilajele sunt într-un hal fără de hal, maiștrii au ajuns să împrumute vaselină și piese, pentru că nu sunt prinse în planul de aprovizionare! Nu se fac revizii, reparații capitale!” spune fostul deputat.

În aceste condiții, Morega nu crede că planul de restructurare a CE Oltenia care înseamnă și investiții uriașe, de 3,5 miliarde de euro, va fi aprobat de Comisia Europeană, până la 30 aprilie, data limită pentru achiziția certificatelor de carbon.  

Morega spune că, în timp ce România își pune industria minieră pe butuci, alte țări din Uniunea Europeană investesc în termocentrale pe cărbune.

Dan Ilie Morega critică și grupul constituit la nivelul Consiliului Județean Gorj pentru atragerea banilor europeni din Fondul pentru o Tranziție Justă.

Comments (2)

  1. Leo de la Strehaia

    Ce ai tatae, tu vorbesti de vaselina? Tocmai acum cand te ai intors din Turcia? Oare ce legatura au turcii cu vaselina de la CEO? Ghici ciuperca ce’i tatae?

  2. Asta i o poza veche, de ce nu puneti una recenta cu Morega pensat, vopsit , cu acid in buze si liposuctie la falci?

Comment here