Minerit și EnergieStirile Zilei

Dan Ilie Morega: Debandadă totală în Complexul Energetic Oltenia!

”Este debandadă totală în Complexul Energetic Oltenia! Este căzut cu utilajele” spune Dan Ilie Morega, în contextul în care se așteaptă un nou șef și o nouă viziune asupra mineritului, la Ministerul Economiei.

În noul guvern Orban, Economia și Energia s-au unificat, iar liberalul propus pentru a fi șef la minister, Virgil Popescu, trebuie să găsească soluții pentru plata certificatelor de carbon pe energia produsă în 2019, dar și pentru alte probleme cu care se confruntă compania. Morega se așteaptă ca Popescu să se ocupe de modernizarea companiei și de realizarea mixului energetic.

Dan Ilie Morega vede multă debandadă, la ora actuală, în Complexul Energetic Oltenia. Fostul deputat acuză că actualii șefi ”lucrează în batjocură”, furturile din companie fiind ”masive, de sute de milioane de euro”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. Păi ce faci nea Ilie, ataci mâna care te-a hrănit ? Sau a uitat Iacob sa-ti plateasca cotizația? Pai, ce , de crăciun vrei sa-l tai pe Boza ? Te dai prieten cu Popescu ? Din furtul ala de sute de milioane euro sa-ti dea si lui mata unu. Sa ai ce numara pana ajungi pe drumul …. drept…. orizontal.

Comment here