Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dan Ilie Morega: Adrian Tudor va rupe din voturile PSD

Dan Ilie Morega vede probleme organizatorice la PSD Gorj după ce viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor  și primarii din Tismana și Godinești au părăsit partidul.   

Opinia fostului deputat este că Tudor va rupe din voturile PSD. Morega reproșează conducerii PSD Gorj faptul că promovează conducerile bicefale în teritoriu: unul este candidatul, altul președintele de organizație, ceea ce nu-i permite candidatului să-și facă lista de consilieri așa cum își dorește.

Dan Ilie Morega este de părere că Adrian Tudor, trecut la Partidul Verde, va fi un candidat de forță în competiția de la Târgu-Jiu. Nu cât să câștige fotoliul de primar, dar suficient cât să conteze în bătălia electorală din luna septembrie.  

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

  1. […] Opinia fostului deputat este că Tudor va rupe din voturile PSD. Morega reproșează conducerii PSD Gorj faptul că promovează conducerile bicefale în teritoriu: unul este candidatul, altul președintele de organizație, ceea ce nu-i permite candidatului să-și facă lista de consilieri așa cum își… Cititi tot articolul […]

Comment here