LIFE

Dan Bittman merge cu autobuzul prin București. „Se mai uită unu’ câș”

Dan Bittman, în vârstă de 62 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și nu are deloc fițe de vedetă. Cântărețul a mărturisit că merge destul de des cu transportul în comun și nu este deloc deranjat să fie văzut în autobuz sau în tren. Atunci când nu vrea să piardă timpul în trafic și își dorește să ajungă mai repede la o destinație, Dan Bittman preferă să meargă cu autobuzul sau cu trenul.

Cântărețul povestește că mai sunt persoane care se uită ciudat la el atunci când îl văd că merge cu transportul în comun, însă nu îl interesează reacțiile negative.

„Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Unii se uită, alții nu. Mă simt foarte bine. Am fost de nenumărate ori cu 301, chiar zilele trecute, îmi place! Te duci cu telefonul, bip. Dai 3 lei. 3 lei, adică nimic. Ajungi într-un sfert de oră exact cum ajungeam și cu mașina mea, dar acolo mă dădeam țanțoș. La munte, două ore până la Predeal, nu patru, nu șase. Cu trenul mă duc. Clasa I sau a II-a, depinde cum găsești. Nu e nicio problemă. Se mai uită unu’ câș, mă salută, dar nu e nicio problemă. Așa ar trebui să fie normalitatea”, a spus Dan Bittman în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Pe 29 martie, Dan Bittman a împlinit 62 de ani. Și acum artistul continuă să urce pe scenă, să aibă concerte alături de trupa Holograf. Dincolo de scenă, el e tatăl a trei băieți, Alex, Patrick și Mark, care au pornit pe propriul lor drum în viață.