LIFE

Dan Bittman, fără mască la protestul antivacciniştilor din Bucureşti

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost prezent, sâmbătă seară, la protestele organizate în Bucureşti faţă de restricţiile impuse de guvern, ca urmare a numărului mare de îmbolnăviri cu Covid-19. Cântăreţul, cunoscut pentru mesajele sale publice împotriva restricţiilor, nu s-a arătat speriat de perspectiva amenzilor pentru refuzul de a purta masca de protecție.

Dan Bittman a urmărit cu atenţie discursul senatoarei independente Diana Şoşoacă şi chiar a filmat, uneori, cu telefonul mobil, atmosfera şi huiduielile provocate de afirmaţiile cunoscutei anti-vacciniste. Solistul nu a purtat mască, iar când senatoarea a anunţat la microfon că vor fi amendaţi pentru acest lucru, muzicianul a râs şi a spus: „Abia aştept! Am bani de dat!”, potrivit Stirileprotv.ro.

Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau”, în emisiunea lui Marius Tucă. Cântăreţul i-a încurajat pe românii care sunt împotriva restricţiilor impuse de pandemie sau care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măştii şi certificatul verde să posteze pe Facebook o poză cu o hârtie pe care scrie „Nu vreau”.

Comment here