LIFE

Dan Bittman, declarații halucinante: «Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu!»

Declarațiile halucinante, pe care Dan Bittman le-a făcut în cadrul unui interviu pentru Gândul Live, sunt virale și foarte criticate. Solistul de la Holograf a spus că nu își mai dorește să trăiască în pandemie, cu atâtea restricții și pune la îndoială statisticile autorităților în legătură cu Covid-19.

Ce spune despre situația din România în perioada Covid-19

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ”, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Numărul cazurilor de coronavirus, "scos din burtă"

„Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor”.

Ce va face dacă ar fi descoperit pozitiv

„Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat”.

La alții nu s-au închis cârciumile

„Eu zic să ne protejăm ca specie, dar să avem mintea la noi, să luăm exemplele coerente și bune. Aici informația nu mai există în România, decât cea care trebuie să fie. Noua Zeelandă a terminat-o cu virusul. Trebuiau să fie călare pe ăia, să îi întrebe. Nici în Bulgaria, în Grecia nu sunt aceste probleme. Sunt oameni, ies, nu s-au închis cârciumi, până și în Anglia, nu s-au închis cârciumile”.

„Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu”

„E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte? Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a conchis Dan Bittman la Gândul Live.

În urma interviului, reacțiile fanilor au fost virulente și au făcut referire la faptul că atitudinea solistul are legătură cu lipsa concertelor organizate de primării, evenimente de la care Dan Bittman a câștigat mereu bani frumoși.

Comment here