LIFE

Dan Bittman dă sporturile nautice pe borșul pescăresc! Complexul său devine cel mai mare loc de picnic și de gătit în aer liber de lângă București

Dan Bittman își mai dă o șansă în business pentru a face din fosta sa baltă de pescuit, transformată în complex de sporturi nautice pe cablu, un loc popular, care să mustească de clienți. Odată cu noul sezon estival, solistul testează varianta de a transforma locul în cel mai mare spațiu de picnic și de gătit în aer liber de lângă București, transmite libertatea.ro.

Cum comunitatea celor care se dau în vânt după wakeboard și schi nautic nu este una atât de mare, Dan Bittman diversifică oferta complexului său motivat de amploarea pe care au luat-o festivalurile de street food și cele tip picnic.

Adaptând acest gen de eveniment la locul său de sub autostrada A2, solistul trupei Holograf își încearcă norocul cu un festival culinar inedit pe care încearcă să-l împământenească, dedicat escapadelor în familie în sânul naturii, unde se gătește nu după meniul food-truck-urilor, ci într-un efort general, la ceaune, grătare, plite.

Aflat în drum spre mare, la kilometrul 54, complexul lui Dan Bittman a cunoscut transformări în ani cu scopul de a deveni un reper turistic major. Inițial, domeniul de circa 20 hectare ce cuprinde și balta a fost unul dedicat pescuitului sportiv, afacere fără prea mare succes, apoi s-a construit și un complex sportiv și de agrement, cu terenuri de fotbal cu instalație nocturnă, spațiu de joacă pentru copii și căsuțe de închiriat, iar de doi ani locul s-a transformat în cel mai mare parc acvatic de wakeboardind din România.

Însă cum sportul, chiar și privit de pe marginea bălții, nu merge pe burta goală, Bittman își dorește să transforme baza și într-un mare festin culinar în aer liber, cu bucătari la modă și toate variantele de gătit. Unul dintre bucătarii, care s-a dovedit nelipsit până acum de la ospățurile lui Bittman, însă unele intime, este Cătălin Scărlătescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here