LIFE

Dan Bittman a pierdut toată averea după despărțirea de Liliana Ștefan

După 25 de ani de relație, Dan Bittman și Liliana Ștefan și-au spus adio. Toate bunurile strânse de cei doi în toți acești ani au rămas la fosta iubire a artistului, Liliana Ștefan care spune însă că nu are nevoie de nimic din trecut, scrie Click.

Invitat într-o emisiune TV, Dan Bittman a vorbit despre despărțirea de Liliana Ștefan, femeia cu care a trăit o poveste de dragoste aproape trei decenii și cu care are trei copii.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a spus Dan Bittman, în emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai.

Artistul spune că în momentul de față nu mai are nimic. Toate bunurile strânse de cei doi le-a lăsat fostei iubite. Bunurile constau în mai multe proprietăți pe care artistul le-a cumpărat în ultimii ani.

”Sunt un om foarte sărac. Am lăsat tot. Tot. I-am lăsat tot Lilianei când am plecat și am plecat. Nu am nevoie de nimic, pentru că zidurile nu înseamnă nimic. Eu cu ea am avut un proiect, a durat 29 de ani sau cât a fost. Toată dragostea, toți copiii și tot ce a fost s-a întâmplat acolo, iar eu nu am nevoie de nimic din toate lucrurile. Apartamente, case, tot, tot, tot, am lăsat și am plecat”, mai spus acesta.

La puțin timp după declarațiile fostului partener, Liliana Ștefan a făcut și ea un anunț pe contul său de facebook.

„Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Din păcate, Covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei au trebuit să fie puse pe hold o vreme. Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea, am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea. Cei care mă cunosc personal îndeaproape m-au sprijinit și încurajat, așa că iată jurnalul de bord:

  1. din toamna aceasta sunt boboc anul I la Psihologie și
  2. am reușit să-mi obțin diplomele necesare ca terapeut în terapii complementare”, a anunțat Liliana Ștefan.

Comment here