Stirile ZileiTârgu-Jiu

Dă vina pe Direcția de Patrimoniu. Paraschiv: Manageriază DEFECTUOS stadionul!

Critici la adresa Direcției de Patrimoniu din Târgu-Jiu, lansate de un consilier local.

Mihai Paraschiv acuză că direcția din subordinea primăriei manageriază defectuos stadionul din Târgu-Jiu. Deși a fost inaugurată, noua arenă este folosită doar pentru meciurile de fotbal, deși are în componență spații comerciale și un hotel de 4 stele, care, deocamdată, stau cu lacătul pe ele.

Paraschiv  crede că ar trebui înființată o nouă societate comercială, în subordinea Consiliului Local, care să se ocupe de administrarea stadionului.

Mihai Paraschiv nu este de acord ca Pandurii Lignitul să administreze stadionul.

„Nu poate fi un partener onest atât timp cât a întreprins acele acțiuni în instanță împotriva consiliului local” consideră liberalul.

Consilierul ALDE Eduard Lădaru își menține opinia exprimată deja: că ar exista un blat Marcel Romanescu-Marin Condescu, în vederea obținerii celor 29 de miliarde de lei, cotizații din trecut, decise de instanța de judecată.

Nicolae Davițoiu, președintele PMP Gorj, avertizează Primăria Târgu-Jiu  că dacă nu va găsi, rapid, soluții ca să închirieze măcar jumătate din spațiile disponibile, arena, care a costat 30 de milioane de euro, va începe să se degradeze.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here