LIFE

Cuza, regele parodiilor muzicale de pe YouTube, se iubește cu Ramona Olaru de la ”Neatza”

Cuza de la «Noaptea Târziu» se iubește cu Ramona Olaru de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar dragostea dintre cei doi pare din ce în ce mai înfloritoare, așa cum ne arată pozele publicate de cei doi pe rețelele de socializare.

Iată că, după perioada tumultoasă prin care a trecut din cauza divorțului de fostul soț, Ramona Olaru și-a găsit liniștea în brațele unui membru Noaptea Târziu, trupă care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe YouTube. Cei doi nu se mai ascund și își declară pe rețelele de socializare iubire absolută. Astfel că, atât Ramona, cât și Cuza, pe numele său real, Adrian-Iulian Popescu, au publicat mai multe fotografii în care s-au afișat foarte apropiați.

Cei doi iubiți se bucură de o vacanță de vis în Bali, fotografiile publicate au demonstrat cât de puternică le este dragostea. Nu doar că sunt foarte apropiați, cei doi au publicat fotografii îmbrățișați, semn că se îndreaptă spre un alt nivel al relației.

„Nu mi-a venit ideea să fac un business , am fost nevoit să devină business. Nu cred că am conștientizat, nici eu, nici colegii mei că o să facem oamenii să râdă. Noi voiam, în primul rând, să ne facem pe noi să râdem. Voiam să fim noi fericiți, voiam să expunem niște chestii, dar tot pentru noi. Când am scos prima parodie, noi n-am anunțat pe nimeni. N-aveam niciun abonat pe YouTube, n-aveam absolut nimic. Și am avut succes. Dar business-ul a venit foarte târziu. Primii bani pe care i-am scos din proiect au fost 240 de lei, la câteva luni. Și ne-am bucurat de ei…”, a povestit Cuza pentru alistmagazine.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here