Sportive

Curtea de Apel Craiova A SUSPENDAT falimentul Pandurii Târgu-Jiu

Curtea de Apel Craiova a suspendat, joi, intrarea în faliment a clubului Pandurii până la pronunțarea unei sentințe definitive.

Falimentul clubului a fost decis, în noiembrie anul trecut, de Tribunalul Gorj, la cererea administratorului judiciar, dar decizia nu e definitivă. În urma hotărârii de joi, nici nu va putea fi pusă în aplicare până când nu este pronunțată o sentință finală. Dacă Pandurii Lignitul nu obținea această hotărâre, putea să dispară pentru că falimentul devenea efectiv, chiar dacă sentința nu era definitivă.

Decizia a fost luată în contextul în care clubul încă speră să primească de la acționarii săi peste 3 milioane de euro decise de două instanțe de judecată. Sentințele acestora nu sunt însă nici ele definitive, procesul milioanelor de euro urmând să se judece la Înalta Curte de Casație și Justiție în următoarele luni. În paralel, Pandurii se judecă și cu Primăria Târgu Jiu pentru recunoașterea prelungirii contractului de comodat pentru terenul de fotbal în care clubul a investit acum un deceniu milioane de lei, suprafața de joc de la Târgu Jiu fiind una dintre cele mai bune din țară.

Comment here