Din JudetÎnvăţământul GorjeanStirile Zilei

Cursuri online într-o comună din Gorj din cauza unui singur profesor nevaccinat

Școala a început, luni, cu prezență fizică în mare parte din unitățile de învățământ din Gorj.

În numai 25 de școli, acolo unde personalul nu este vaccinat în proporție de 60%, cursurile se țin online. Este și cazul școlii din comuna Slivilești, deși, aici, proporția de vaccinare este la limită, de 59,5%.

Primarul Sorin Bucurescu este nemulțumit. Spune că, în online, părinților le vine mult mai greu să le asigure cele necesare copiilor.  

La Dănești școala a început cu prezență fizică deși decizia Ministerului Educației, de a condiționa reluarea cursurilor fizic de procentul de vaccinare, a venit pe ultima sută de metri. Cadrele didactice s-au conformat, însă, și s-au vaccinat împotriva COVID-19, spune primarul Mădălin Paliță.

Comments (1)

  1. […] „Situația la Slivilești, din păcate, este foarte prostă, pentru că școala nu a început fizic, așa cum și-ar fi dorit atât elevii, cât și părinții. Școala a început online. Nu mulți părinți au posibilitatea să cumpere cele necesare copiilor pentru a face o școală online de calitate. Nu toți părinții de pe raza localității știu să își ajute copii și să intre pe platformele utile. În mediul rural este greu să facem școală online. Părinții sunt foarte supărați. Profesorii sunt vaccinați în proporție de 59,5%. Situația nu convine nimănui”, a declarat Sorin Bucurescu pentru RadioInfinit. […]

Comment here