Sportive

Cupa României: Viitorul Pandurii-Dinamo Bucureşti, joi, pe Municipal

Viitorul Pandurii Târgu-Jiu întâlneşte Dinamo Bucureşti în play-off-ul Cupei României, joi, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu.

În campionat, Dinamo a pierdut în fața gorjenilor cu scorul de 0-2.

„Sincer, nu mi-aș fi dorit să cădem cu Dinamo, dar asta e situația și trebuie să ne calificăm. Cu siguranță, ei își doresc revanșa și toată lumea are acum așteptări de la noi să o batem pe Dinamo. Cu o echipă de Liga 1, altfel am fi abordat și noi jocul și altfel ar fi fost situația pe care aș fi dorit să o gestionez. Personal, mă tentează grupele Cupei României. Orice meci mă tentează și sper să câștigăm. Trebuie să avem inteligența necesară să gestionăm situația” declara, săptămâna trecută, antrenorul Viitorului, Florin Stîngă.

„Va fi un moment al adevărului, i-am întâlnit pe gorjeni la începutul campionatului, au câștigat, de atunci și până acum noi am progresat. Tradiția ne obligă să mergem mai departe, să învingem. Ar fi hazardat să spunem că este un obiectiv Cupa României, o luăm meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa, cred că ar fi fost niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale. Eu simt că în afară de meciul de la Buzău, suntem o echipă căreia îi place controlul jocului, ne place mult mingea, eu cred că în multe meciuri am arătat un joc de calitate”, a spus antrenorul dinamoviştilor, Ovidiu Burcă, citat de GSP.

Viitorul Pandurii are trei victorii la rând în Liga 2, 1-0 cu CS Comunal Șelimbăr, 1-0 cu Poli Timișoara și 1-0 cu Progresul Spartac. Ocupă poziția a 9-a, cu 12 puncte.

Comment here