Din JudetRovinariStiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Cupă: NU am revenit în ALDE, nu-l susțin pe Diaconu

”Nu am revenit în ALDE ci doar în grupul parlamentar, pentru a da posibilitatea partidului să-și pună oameni în secțiile de votare” spune Ion Cupă după ce, luni după-amiază, a anunțat, printr-o postare pe facebook, că revine în grupul pe care l-a părăsit în urmă cu o lună, imediat ce Tăriceanu a decis să plece de la guvernare. Într-un interviu pentru Radio Infinit, Cupă spune că a discutat cu Ion Iordache, încă liderul ALDE Gorj, privind ”alte proiecte politice pentru viitor”.

Revenirea în grupul ALDE al Camerei Deputaților nu înseamnă, pentru Ion Cupă, o revenire în partid. Spune că este în continuare supărat pe liderul Călin Popescu Tăriceanu. În plus, Cupă afirmă că nu-i va face campanie candidatului Mircea Diaconu, în care nu crede.  

Ion Cupă afirmă că a discutat cu Ion Iordache despre alte proiecte politice pentru viitor. Deputatul de Dolj își dorește să rămână în aceeași echipă cu Iordache și primarul din Rovinari, Robert Filip.

Ion Iordache neagă, însă, c-ar fi discutat cu Ion Cupă despre un proiect politic de viitor. Ultima convorbire dintre cei doi a fost pe tema nemulțumirilor vizavi de deciziile luate de conducerea centrală a ALDE.

Robert Filip consideră de bun augur revenirea lui Ion Cupă în grupul parlamentar ALDE.

Primarul din Rovinari ar putea produce surpriza, în 2020. Robert Filip nu exclude o candidatură la Primăria Târgu-Jiu sau la parlamentare.

Dan Ilie Morega crede că grupul Iordache-Filip poate juca un rol important la localele de anul viitor. Opinia președintelui Institutului de Politici și Investigații Publice și Politice este că fostul primar din Turceni își dorește să candideze, în 2020, pentru un post de senator.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here