LIFE

Cumpănașu dă în judecată ziarul Libertatea. Ce spune Tolontan

„Libertatea și sursele vor trebui să răspundă în instanță”, scrie Alexandru Cumpănașu într-o postare pe Facebook, în care anunță că va da în judecată ziarul din trustul Ringier, notează paginademedia.ro.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, fost candidat la prezidențiale, cere despăgubiri de 900.000 de lei de la cotidianul Libertatea. Spune că va dona banii unor asociații pentru combaterea traficului de persoane. Cumpănașu acuză Libertatea de „atacuri neprofesioniste și grotești”. De asemenea, mai spune că „scurgerea de documente personale este infracțiune”, iar „Libertatea sau sursele sale sunt obligate să o respecte”.

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al Libertatea, a reacționat tot pe Facebook la postarea lui Cumpănașu: „Alexandru Cumpănașu anunță că dă Libertatea în judecată și-și imaginează că are dreptul să afle sursele ziarului. Ceea ce nu se va întâmpla niciodată.”

Cumpănașu este zilele acestea în centrul unor dezvăluiri făcute ziarul Libertatea, cu privire la niște nereguli descoperite într-un proiect pe fonduri europene din care acesta făcea parte. Publicația, coordonată de Cătălin Tolontan, a publicat două articole despre proiectul european de 11,7 milioane de lei dintre Ministerul Dezvoltării și Asociația pentru Implementarea Democrației (AID), al cărei fondator și președinte este Alexandru Cumpănașu. Ziarul notează că acesta a fost puternic sprijinit din interior de către Andreea Grigore, șefa Direcției de Integritate a ministerului, punând-o pe o listă alături de Liviu Dragnea, drept „personalități vânate”, în momentul când Ministerul de Finanțe a descoperit nereguli la proiect.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here