LIFE

Cum va fi noua emisiune cu Denise Rifai la Kanal D

Kanal D oferă primele detalii despre noua emisiune a jurnalistei Denise Rifai, sosită la postul Dogan Media după ce a plecat de la Realiteatea Plus.

Emisiunea se numește „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Formatul producției este următorul: Denise va acorda 40 de întrebări unui invitat, iar acesta are la dispoziție două minute pentru a răspunde la fiecare întrebare, notează paginademedia.ro. Printre invitați se vor număra sportivi, cântăreți, medici sau oameni de televiziune. Emisiunea se va regăsi în grila de toamnă a postului Dogan, data exactă urmând să fie anunțată de reprezentanții postului.

“Am emoţii foarte mari şi îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant şi m-a convins să spun da imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grila posturilor de televiziune de la noi. Este o nouă etapă în viaţa mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeaşi Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitaţii mei, dar şi cu publicul pe care îl iubesc atât de mult şi de care îmi este foarte dor” spune jurnalista.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here