Ultima Ora

19:44 Pompierii, intervenție la PASARELĂ. VIDEO

Pasarela din zona Artego a cedat, luni după-amiază. Trecerea pietonală s-a desprins de carosabil. Pompierii au intervenit și au dărâmat partea din trotuar care stătea să cadă peste linia de înaltă tensiune a căii ferate și peste strada de sub pasarelă.

Primarul Municipiului Târgu-Jiu a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență după cele întâmplate. În cadrul ședinței s-a hotărât interzicerea circulației rutiere și pietonale pe sub pod, prin balizarea zonei și supravegherea permanentă a acesteia, restricționarea circulației pe sensul de mers dinspre sensul giratoriu spre Artego, pe partea carosabilă din zona adiacentă fisurii prin utilizarea unor semafoare temporare, dar și limitarea vitezei de circulație a autovehiculelor, în zona podului, la maxim 15 km/oră. Zona va fi permanent monitorizată în vederea identificării în timp real a oricăror modificări structurale.

De asemenea, s-a hotărât informarea, prin toate mijloacele, a cetățenilor privind situația creată și măsurile adoptate pentru restabilirea stării de normalitate.

„Urmează, în perioada imediat următoare, elaborarea documentației tehnice privind soluțiile ce se impun pentru înlăturarea riscului privind circulația pietonală și auto în zona respectivă, estimarea costurilor necesare intervențiilor, alocarea sumelor necesare intervenției și demararea procedurii atribuirii în regim de urgență a contractului”, a transmis, printr-un comunicat, de presă Primăria Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here