Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cum poate fi adus FRAM în Gorj

O linie de asamblare a frigiderelor FRAM ar putea apărea în Gorj. Iulian Popescu, consilier de stat în Guvernul Cîțu, spune că se află în căutarea unor investitori care să vină la Uzina Mecanică Sadu.

Popescu a participat, săptămâna trecută, la lansarea noii game de electrocasnice FRAM, un brand reînviat de Network One Distribution, o companie care are o strategie de revitalizare a mărcilor istorice românești, precum Diamant, Pegas sau FRAM. În anii 60, producția frigiderelor FRAM era mutată în Gorj, la Bumbești-Jiu. Iulian Popescu spune că NOD caută, acum, un partener care să vină cu linia tehnologică.

Iulian Popescu a afirmat, în mai multe rânduri, că dorința sa este aceea de a reuși să avem din nou produse FRAM în Gorj. De aceea, spune că este în discuții cu posibili investitori.

O companie din China a investit 53 de milioane de euro într-o fabrică de frigidere la Prahova, în loc să vină la Sadu, ceea ce l-a nemulțumit pe primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru. Detalii AICI: https://www.radioinfinit.ro/investitor-important-ratat-de-gorj-bobaru-suparat-pe-parlamentari/

Comment here