LIFE

Cum păstrează legătura cu România interpretul lui Helsinki, din Casa de Papel

Actorul Darko Peric i-a cucerit pe românii care au urmărit serialul ”Casa de Papel/ Money Heist”, după ce a vorbit română într-un interviu pentru un post de radio. Actorul, care interpretează rolul Helsinki, s-a născut în Estul Serbiei şi a studiat medicina veterinară la Bucureşti.

În Capitală, Peric ar fi descoperit şi pasiunea pentru cinema, în anii´90. Timp de şase ani, Darko a locuit la Timişoara unde şi-a şi încheiat studiile de medicină veterinară. Ulterior, actorul s-a mutat la Berlin iar, apoi, în 2004, s-a stabilit la Barcelona.

Printre fotografiile pe care le păstrează pe contul său oficial se numără o secvenţă surprinsă pe fereastra unui tren, pe care o explică ”Supravieţuind Estului sălbatic!” cu etichete #caleferată şi #românia. Actorul a publicat şi o imagine din Bucureşti, pe care a datat-o 1995.

Darko pare să nu piardă nicio ocazie să viziteze atelierul Brâncuşi de la Paris: ”Casa maestrului e locul meu preferat!!!” scrie actorul însoţindu-şi explicaţia cu etichetele #brancusi, #madamepogany #maestru şi #sculptura. Din acelaşi loc, actorul publicase o imagine şi în 2018. ”Tu chiar ai suflet de român!”, a reacţionat un internaut la fotografiile publicate.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here