LIFE

Cum este viața Shakirei alături de Gerard Pique. Artista a făcut mărturisiri

Celebra cântăreață columbiană Shakira a făcut dezvăluiri despre viața sa de familie, alături de Gerard Pique și cei doi copii ai lor.

Shakira și Gerard Pique formează un cuplu de aproape zece ani. Vedeta a acordat un interviu pentru cotidianul argentinian Clarin, în care a vorbit despre viața sa de familie.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem vreun acord scris prin care ne împărțim treburile casnice, dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Uneori e greu, pentru că unul dintre noi nu-și poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult (n.r. din cauza programului). E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime, așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, a afirmat artista.

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani. În ultima perioadă, Shakira a fost în centrul atenției din cauza unor probleme pe care le are cu fiscul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here