LIFE

Cum arată vila minimalistă din Los Angeles a cuplului Kim şi Kanye West

Kim Kardashian West şi soţul ei, cântăreţul Kanye West, şi-au deschis, în premieră, porţile vilei din California, pentru revista Architectural Digest. Cei doi şi-au definit locuinţa drept un „refugiu familial sălbatic, idiosincratic în Los Angeles-ul suburban”.

Imagini cu interiorul mai fuseseră surprinse anterior în postările celor doi de pe Instagram, însă acum au dezvăluit în detaliu felul în care au transformat proprietatea, pe care au cumpărat-o în 2014, într-o „mănăstire futuristă belgiană”, după cum afirmă Kanye. Prima dată au pus ochii pe domeniu în 2013, dar nu a fost dragoste la prima vedere. „Eu m-am gândit că este casa perfectă, însă Kanye nu a fost la fel de entuziasmat. El a spus doar că „e fezabilă” pentru planurile noastre, a dezvăluit Kim.

Proiectul a prins viaţă cu ajutorul arhitectului belgian Axel Vervoordt, a cărui simplitate seducătoare l-a intrigat pe Kanye: „Când am văzut genul de muncă pe care îl făcea, m-am gândit că ar putea proiecta casa lui Batman. Voiam neapărat să lucrez cu el”.

Se presupune că proprietatea a fost cumpărată pentru 20 de milioane de dolari, însă Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian, a replicat, în 2018, că valoarea sa a fost de 60 de milioane de dolari. Proporţiile camerelor au fost integral schimbate, iar mobilierul a fost redus la minimum. Paleta de culori este neutră, ceea ce transmite un sentiment de calm. Rezultatul este unic şi neaşteptat de minimalist. Deşi Vervoordt a făcut cea mai mare parte a lucrărilor, au mai intervenit şi alţi designeri, inclusiv Claudio Silvestrin, care a proiectat baia principală, Vincent Van Duysen, care a ajutat la mobilarea camerei de zi şi a dormitoarelor copiilor, respectiv Peter Wirzt, care a supravegheat proiectarea grădinilor. De asemenea, pot fi observate mese şi scaune de Jean Royère şi o sculptură din fibră de sticlă de Anish Kapoor.

Cuplul punctează că noul design cu aspect simplu şi curat este potrivit pentru cei patru copii ai lor – Nord, Saint, Chicago şi Psalm: „Locuinţa ar putea fi un studiu de caz, însă viziunea noastră a fost construită în jurul conceptului de familie”, a spus Kanye.


buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here