LIFE

Cum arată locația de lux în care George Simion va face nunta

George Simion se va căsători cu iubita sa într-o locație exclusivistă din comuna Măciuca. Liderul AUR a invitat colegi din Parlament la nunta sa. Totodată, acesta lansat o invitație și pentru toți românii, cu condiția să poarte costum popular, arată fanatik.ro.

Politicianul așteaptă zeci de mii de invitați la nunta care va avea loc pe 27 august 2022, care va avea loc la un resort cunoscut din Oveselu, județul Vâlcea, în comuna Măciuca. George Simion a împărțit invitațiile la nuntă și colegilor din Parlament, astfel că s-a aflat locația marelui eveniment din viața sa.

Resortul unde va avea loc petrecerea de nuntă dispune de un centru SPA de lux, cu tratamente corporale și de înfrumusețare pe măsură, dar și de piscină. De altfel, toate camerele din resortul respectiv au fost deja rezervate pentru weekend-ul în care va avea loc nunta, potrivit wowbiz.ro. În afară de piscina interioară, locația dispune de grădini și de o curte mare, dar și de un teren de tenis. Liderul AUR vrea ca invitații săi să aibă parte de cele mai bune condiții.

Cazarea pentru o noapte, cu toate facilitățile, ajunge și la 1.000 de lei. Cei care doresc să realizeze tratamente corporale la SPA trebuie să plătească prețuri începând de la 130 de lei.

“Ne dorim ca această bucurie să o împărtășim cu tine! Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoții care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei.”, este mesajul scris la începutul invitațiilor pentru nuntă.

La nunta lui George Simion cu logodnica sa vor cânta artiști cunoscuți din România, printre care și Theo Rose, Carmen Șerban și Taraful de la Vărbilău. În plus, vor exista trei scene la nuntă, din moment ce sunt atât de mulți invitați. De asemenea, liderul AUR a spus că el și partenera lui vor avea mai multe perechi de nași.

“O să avem câte o pereche pentru fiecare jude”, a declarat acesta.

Comment here