LIFE

Cum arată cel mai frumos râu subteran din lume. A fost declarat una dintre cele şapte minuni ale lumii. VIDEO

Râul subteran Puerto Princesa este unul dintre cele şase situri de patrimoniu mondial din Filipine şi o minune naturală. Se află pe insula Palawan, a cincea cea mai mare insulă din Filipine, cu o populaţie de sub un milion de oameni.

Insula Palawan este dominată de zone extinse de păduri virgine şi lanţuri montane. Râul subteran Puerto Princesa este cel mai mare râu subteran navigabil din lume, având o lungime de peste opt kilometri, cu formări stâncoase unice pe tot parcursul. De-a lungul râului subteran, există bifurcaţii produse de bucăţi din stâncă ce fac drumul interesant de parcurs.

Înălţimea peşterii în care se află râul variază pe măsură ce se înaintează. Astfel, există o fluctuaţie a înălţimii, câteodată ajungându-se într-o cameră cu o înălţime de peste 60 de metri.

Pentru a putea ajunge la râul subteran sunt trei paşi de urmat. În primul rând trebuie să ajungi într-un orăşel mic numit Sabang, la 40 de km spre nordul Puerto Princesa. De acolo trebuie să aştepţi o barcă ce te va duce în apropierea râului, iar de acolo eşti preluat de o altă barcă pentru a putea vizita această minune a lumii.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here