LIFE

Cum arată casa pe care Moroșanu i-a cumpărat-o lui Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate

Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea lui Sergiu, tânărul care a mers călare la maternitate pentru a-și vedea soția și copilul nou-născut, astfel că a demarat o strângere de fonduri prin care a reușit să-i cumpere o casă.

Sergiu s-a mutat în casa nouă, alături de familia, iar Cătălin Moroșanu se declară recunoscător românilor care au pus mâna de la mâna pentru această cauză.

„Sincer să vă spun nu am crezut că în două săptămâni vom reuși să strângem banii necesari și să luăm și casa. Sunt foarte bucuros, mulțumesc tuturor românilor care au donat. Nu știu dacă pot să fac un pomelnic mare la biserică, dar o să li se întoarcă înzecit tuturor care au donat”, a spus Moroșanu, pentru BZI.ro.

La final, după ce a făcut turul casei, Moroșanu i-a transmis un mesaj ferm lui Sergiu: „Vestea cea mare, Sergiu, este că vei fi angajat la o firmă seriosă. O să ai locul tău de muncă, boss. Nici n-ai visat că o să ai și casă, că o să ai și loc de muncă. Ceea ce te rog eu este să fii un om ascultător, cu bun simț, așa cum ești tu, și să te ajute Dumnezeu”.

Sergiu a transmis și el un mesaj public: „Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care au donat ca să pot să-mi iau căsuța. Vreau să le ofer un viitor mai bun copiilor mei. Vreau să aibă ce n-am eu, să învețe carte. Acum trăim altă viață. Le doresc sănătate celor care m-au ajutat și le transmit mii de mulțumiri”.

Sergiu Ciobotariu a devenit viral pe internet și a emoționat pe toată lumea cu povestea sa. După ce a explicat că a mers călare la maternitate, fiindcă nu a avut bani pentru un alt mijloc de transport și pentru că voia să îi ducă soției sale ceva de mâncare, băiatul a spus că a început construcția unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de familia sa. Fiindcă muncește cu ziua și lucrările la camera sa ar fi durat destul de mult, luptătorul Cătălin Moroșanu a promis că îi va face rost de o casă în care să locuiască alături de soția sa și de cei trei copii. Moroșanu s-a ținut de promisiune, iar Sergiu s-a mutat în noua casă, alături de familia sa.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here