Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Cum ar urma să se numească NOUL PARTID al lui Iordache

”Alianța pentru Gorj” ar urma să se numească noul partid politic al lui Ion Iordache. Formațiunea politică ar urma să fie lansată, în perioada următoare. Grupul de la ALDE va fi nucleul, urmând să se alăture, conform unor surse, și aleși locali de la alte partide politice. O primă întâlnire pe această temă ar fi avut, deja, loc. Florinel Țuilă, primarul din Cătunele, crede că un astfel de partid local ar putea ajunge până la 10-15%, la alegerile locale de anul viitor.

Zilele acestea s-a discutat, în mediul politic, despre noul partid pe care Ion Iordache îl pregătește pentru localele din 2020. Mulți îi dau șanse să facă o figură frumoasă, în condițiile în care, la europarlamentare a obținut cu ALDE, în Gorj, 10 procente, deși formațiunea era prăbușită la nivel național. Primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, crede că Alianța pentru Gorj ar putea depăși 10% la alegerile locale.   

Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești, comentează că Ion Iordache este un om care a demonstrat că are forța necesară de a crește un partid politic. Edilul precizează însă că nu a fost invitat să se alăture noii structuri.

Ion Ciocea chiar vrea să-l ajute pe Ion Iordache să-și construiască noua formațiune politică. Edilul din Bustuchin precizează că nu are niciun interes personal, și că firma lui Iordache nu a  avut niciun contract cu primăria pe care o conduce, în ultimii 24 de ani.

Ion Fugaru crede că primari și consilieri locali s-ar alătura partidului local al lui Iordache.  

Nicolae Ivan comentează că Alianța pentru Gorj poate depăși pragul electoral, la locale, numai cu voturile din cele două zone pe care se bazează, Turceni și Rovinari. Nu crede, însă, că primarii vor pleca din partidele mari pentru a se alătura noi formațiuni.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here