LIFE

Cum a ajuns Elon Musk cel mai bogat om din lume. Doarme pe jos la fabricile Tesla și lucrează 120 de ore săptămânal

Recent numit cel mai bogat om al planetei, cu o avere de 190 de miliarde de dolari, Elon Musk are o poveste demnă de Oscar. A fost aproape de faliment în 2008, dar numeroasele sale companii au biruit în cele din urmă, arată alephnews.ro.

Musk nu este un investitor la bursă. El nu deține alte acțiuni în afara celor de la Tesla. Ceva neobișnuit din start, din moment ce un studiu a arătat că trei sferturi dintre oamenii care au avere de cel puțin 1 milion de dolari, au investit cel puțin 1 dolar în bursă. Elon Musk nu. El a băgat toți banii în propriile afaceri. Investise tot ce avea în SpaceX, Tesla și SolarCity și s-a împrumutat să plătească chiria. Poate tocmai datorită pasiunii și devotamentului său este atât de iubit peste tot pe glob. Din nou o contradicție cu fostul lider, Jeff Bezos, căruia chiar unii din angajații Amazon îi purtau gând rău.

Elon Musk, deși încă tânăr, a devenit o legendă. Într-un interviu din 2018, mărturisea că doarme în fabricile Tesla. Întrebat mereu cum a reușit să ajungă unde este acum, Elon Musk a întocmit un ghid, sau un set de reguli, despre ce ar trebui să faci pentru a avea succes în viață. Regulile lui Musk sunt următoarele:

Nu e despre bani
Urmează-ți pasiunile
Crede că poți realiza orice
Asumă-ți riscuri
Ignoră criticile
Fii mândru de tine

Comment here