Din JudetStirile Zilei

CULMEA! Familia lui Petroi a rămas în continuare în carantină! ”Stau pe la un cumnat”

Primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, a reușit să anuleze în instanță decizia DSP Gorj de a sta izolat la domiciliu, dar familia i-a rămas tot în carantină. Edilul recunoaște că a greșit că n-a solicitat judecătorului și punerea în libertate a familiei.   

Pe 13 septembrie, Ilie Petroi a primit recomandarea, pentru a doua oară de când cu pandemia de coronavirus, de a sta două săptămâni în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu un angajat confirmat cu coronavirus. Petroi a contestat decizia DSP Gorj iar Judecătoria Târgu-Cărbunești a stabilit, joi, că primarul nu se află în categoria contactului direct, așa cum este definit de lege. Martorii aduși în instanță de primar  au confirmat că angajatul cu COVID a stat la distanță față de primar și a părăsit biroul său după cel mult 10-15 minute.

Deși Ilie Petroi a ieșit din izolare, Direcția de Sănătate Publică a decis ca familia sa să rămână, în continuare, la domiciliu. Acum, primarul a fost nevoit să se mute la un cumnat.

Primarul din Aninoasa nu exclude un scenariu politic în tot ceea ce i s-a întâmplat, cu scopul de a fi scos din cursa electorală, pe ultima sută de metri a campaniei electorale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here