StiriStirile ZileiTârgu-Jiu

Cuc revine, duminică, la Târgu-Jiu. Luni, ajunge și ministrul Deneș

Trei miniștri, așteptați în Gorj, în următoarea perioadă. Duminică revine Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, pentru inaugurarea sediului RAR din Târgu-Jiu, care se anunță a fi una cu fast.

Ultima vizită a lui Cuc în municipiu s-a lăsat cu scandal cu primarul Marcel Romanescu, pe tema centurii ocolitoare, la care lucrările sunt sistate din 2017.

Construcția noului sediu al Registrului Auto Român de pe Strada Termocentralei din Târgu-Jiu a început în primăvara anului trecut. Investiția depășește 2 milioane de euro. La tăierea panglicii, vin ministrul Răzvan Cuc, directorul general al RAR, George Adrian Dincă și un secretar de stat, a anunțat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Alți doi miniștri și-au anunțat vizite la Gorj. Luni, va fi prezent în județ Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor, care va face o vizită inclusiv într-o carieră minieră, știut fiind faptul că CE Oltenia are probleme cu exproprierile. Apoi, va veni Ecaterina Andronescu, ministrul Educației Naționale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here