Din JudetStirile Zilei

Cu cine merge Ciocea la europarlamentare

Ion Ciocea merge cu ALDE în alegerile europarlamentare. Edilul din Bustuchin își motivează decizia prin simpatia pe care le-o poartă atât lui Călin Popescu Tăriceanu cât și liderilor de la Gorj. Primarii din județ încă n-au demarat acțiuni de campanie electorală. Spun, însă, că vor merge prin localități pentru a-și promova  partidele. Unii dintre edili, în special cei de la PSD, nu văd rostul referendumului pe justiție, care va avea loc tot pe 26 mai.

Ion Ciocea își exprimă simpatia pentru ALDE, dar precizează că asta nu înseamnă că va candida din partea acestui partid în 2020.

Primarul din Bustuchin nu mai vede rostul implicării în politică atâta vreme cât munca, spune Ion Ciocea, nu este recompensată. Edilul se așteaptă la o participare scăzută la vot la scrutinul din 26 mai.

Ion Bârcă este convins că PSD va câștiga alegerile la Turburea. Cât despre referendumul pe justiție, edilul zice că nu-l interesează.

Aristide Șerbănescu estimează o participare la vot de 70% în comuna Schela.

Ștefan Blideanu îi acuză pe social-democrați că ar fi început să agite lucrurile prin Stănești, prin tot felul de promisiuni. Edilul nu știe dacă PNL se va impune în comună.  Crede că prezența la vot, pe 26 mai, va fi în jurul a 40 de procente.

Lui Victor Geogia, edilul din Bengești-Ciocadia, i se par prea sumare pliantele cu candidații PSD la europarlamentare. În plus, zice că exceptându-l pe Claudiu Manda, nu-l cunoaște pe niciunul.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here