LIFE

Cu ce vin televiziunile în noua grilă! „Războiul” dintre PRO TV și Antena 1

Îţi place Andra, dar eşti şi fan Delia, râzi la glumele din „Las Fierbinţi”, dar zâmbeşti şi la „Mangaliţa”, te uiţi la „Sacrificiul”, dar şi la „Vlad”, iar „Românii au talent”, „Asia Express” şi „iUmor” îţi plac în egală măsură.

Posturile tv fură puţin startul grilei de primăvară şi din această lună vin cu noutăţi importante. Lider al audienţelor, PRO TV a dat startul, cu quiz-show-ul „Pe bune?!”, prezentat de comediantul Mihai Bobonete (39 de ani) care l-a înlocuit la cârma emisiunii pe Andi Moisescu (47 de ani).

Serialul de comedie „Las Fierbinţi”, ajuns în nouă ani la sezonul al 17-lea, a luat startul marți. Aventurile lui Bobiţă, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel şi toate celelalte personaje îndrăgite se vor difuza, în fiecare marţi şi joi, de la ora 20.30.

Din 7 februarie, în fiecare vineri, de la ora 20.30, competiţia „Românii au talent”, care pune la bătaie marele premiu de 120.000 de euro, se întoarce cu sezonul 10 şi cu aceiaşi patru juraţi: Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu şi Mihai Petre. Gazde rămân simpaticii Smiley şi Pavel Bartoş. Pentru că va fi o ediţie specială aniversară, fiecare jurat va putea apăsa de două ori butonul auriu şi trimite direct în finală concurenţii favoriţi. În plus, prezentatorii vor putea folosi şi ei butonul magic.

Din 24 februarie, serialul „Vlad” revine cu al treilea sezon în care noile personaje şi situaţiile tensionate vă vor ţine cu sufletul la gură. După audienţele record înregistrate la noi, serialul se va difuza şi la postul bulgăresc bTV.

Şi Antena 1 mizează în grilă pe producţii de succes cu audienţe record. Din 12 februarie, de la ora 20.00, în fiecare miercuri şi joi, se difuzează al doilea sezon al serialului de succes „Sacrificiul”. Cu Oana Zăvoranu (46 de ani) în rolul personajului principal Diva, filmul aduce noi personaje care vor face acţiunea mai palpitantă.

De sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.00, reality-show-ul „Asia Express” pune din nou în joc marele premiu de 30.000 de euro. Gazde vor fi Gina Pistol (38 de ani) şi Ionuţ Dongo, alias „Oase”, câştigătorul sezonului trecut de la „Asia Express”. În prima săptămână, se vor difuza patru ediţii, apoi trei, în fiecare duminică, luni şi marţi. Cei 18 concurenţi grupaţi în 9 perechi trebuie să reziste două luni în Filipine şi Taiwan cu câte un dolar pe zi, în misiuni tot mai complicate.

În ţară, Delia (37 de ani), Cheloo (41 de ani) şi Mihai Bendeac (36 de ani) au început filmările pentru al optulea sezon al emisiunii „iUmor”. Noile ediţii s-ar putea difuza din nou sâmbătă, de la ora 20.00. Serialul de comedie „Mangaliţa” a ajuns la al doilea sezon şi se filmează de zor în Bolintin Vale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here