LIFE

Cu ce se ocupă Oana Zăvoranu de când s-a retras de la TV

Oana Zăvoranu apărea în urmă cu ani de zile mereu pe micul ecran, la diverse emisiuni de televiziune sau în telenovele. Acum, actrița în vârstă de 48 de ani se concentrează la proiectele sale. E antreprenor, dar și vedetă pe Youtube, arată libertatea.ro.

De o bună perioadă de timp, Oana Zăvoranu deține propria afacere, o clinică medicală în București. Împreună cu Alex, soțul ei, vedeta își dorește să renoveze locația, chiar face și angajări, după cum a declarat pe Instagram, acolo unde e urmărită de peste 550 de mii de fani.

„Avem de renovat. Vrem să facem și mai frumos în clinica. (…) Eu, așa artistă și rea și nebună cum eram, dau de mâncare oamenilor, fac angajări, am clădit o clinică RMN și CT, fac cele mai ieftine, rapide și bune testări COVID și antigen din țară, și emisiuni pe Youtube”, a transmis vedeta.

Așadar, pe lângă faptul că e antreprenor, Oana Zăvoranu face și emisiuni online. Pe propriul canal de Youtube le transmite. Chiar acum pregătește sezonul cu numărul doi.

„Întârzii un pic cu emisiunea. Dacă o sa vedeți platoul, luminile. Am norocul sa lucrez de data asta cu o echipa de profesioniști. Ei au vrut sa lucreze cu mine, au văzut rezultate mari pe care le-am avut. (…) Eu încă îmi plătesc emisiunea și oamenii care lucrează la emisiune. Va fi cu totul și cu totul altceva. Vom merge asa… către americani. Va fi cât mai aproape de America și de vibe-ul american. Am sa încerc, în măsura în care nu le e frică, să invit oameni de pe la noi”, a dezvăluit pe Instagram Oana.

Vedeta e sprijinită în toate proiectele de soțul ei. Oana Zăvoranu și Alex Alex Ashraf au împlinit recent patru ani de căsătorie.

Comment here