LIFE

Cu ce se ocupă iubita lui Reghecampf. Corina Caciuc are afaceri cu China

Corina Caciuc a ajuns în atenția presei, după ce s-a aflat de relația ei cu Laurențiu Reghecampf. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă iubita antrenorului după ce au existat o mulțime de zvonuri despre meseria ei. Răspunsul a venit chiar de la Corina Caciuc, iar iubita lui Reghe a vorbit despre afacerea sa.

În timp ce Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a luat din banii copiilor ei pentru a o întreține pe Corina Caciuc, iubita antrenorului a dezvăluit cu se ocupă, de fapt. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, mărturisește că deține o afacere, care în ultimii ani s-a dezvoltat foarte mult. Mai exact, este vorba despre o companie care se ocupă cu relații comerciale între China și România.

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a declarat Corina Caciuc pentru Fanatik.

De multe ori, impresara a declarat că iubita soțului ei i-ar interzice acestuia să mai păstreze legătura cu familia lui. Anamaria Prodan este extrem de dezamăgită după trădarea lui Laurențiu Reghecampf, iar pe 7 februarie va avea loc prima înfățișare la tribunal în privința divorțului.

Laurențiu Reghecampf ar câștiga 300.000 de euro pe an la Craiova, dezvăluie Fanatik. Antrenorul încearcă să stea cât mai departe de scandalul cu Anamaria Prodan și vrea să se concentreze asupra carierei sale.

„Mă concentrez exclusiv asupra muncii mele și nu las nimic să aducă atingere obiectivelor pe care mi le-am propus. N-am amestecat niciodată în viață cele două planuri, personal și profesional. Îmi iubesc meseria, mă dedic acesteia și investesc timp și suflet. De altfel, nu știu ce se observă din exterior, dar eu sunt foarte liniștit și nu mă afectează nimic. (…) Venirea la Craiova are legătură strict cu un proiect fantastic în care cred cu tărie! Este un proiect uluitor în jurul unui club de tradiție, o echipă formidabilă, indiferent că discutăm despre patron, lotul de jucători, membrii staff-ului și, mai ales, suporteri”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru sursa mai sus-menționată.

Comment here