LIFE

Cu banii din fotbal, în afaceri imobiliare. Ciprian Marica vrea să deschidă un hotel

Ciprian Marica, fostul atacant al naţionalei de fotbal şi în prezent principalul finanţator al echipei de fotbal Farul Constanţa, a demarat, în București, alături de un partener, consolidarea blocului „Volga“ de la intersecţia Căii Dorobanţilor cu Bulevardul Iancu de Hunedoara, dar şi a clădirii de birouri de lângă acesta unde are sediul Fundaţia Ciprian Marica şi compania Hidroconstrucţia.

„Clădirea, unde în prezent sunt birourile Hidroconstrucţia şi ale Fundaţiei Ciprian Marica, va fi modernizată. În ceea ce priveşte clădirea de pe colţ, în prezent aceasta a fost securizată pentru a nu-i pune în pericol pe trecători, având în vedere că este o clădire veche. Vrem să realizăm un proiect unitar acolo care să includă birouri şi un hotel în clădirea de pe colţ. Momentan analizăm mai multe soluţii“, a declarat pentru Ziarul Financiar, Ciprian Marica.

Potrivit datelor din piaţă, clădirea de birouri va fi modernizată şi închiriată ulterior, iar la parterul acesteia vor fi spaţii comerciale.

Investiţia în clădiri vechi care să fie modernizate şi aduse la noile standarde a fost considerată o lungă perioadă de timp o investiţie prea mare în raport cu profitul ce ar putea fi obţinut. De asemenea, multe imobile au fost cumpărate la un preţ ridicat în perioada de boom de până în 2008, sau sunt deţinute de persoane care nu mai au puterea financiară de a le moderniza, motiv pentru care în Bucureşti încă sunt vizibile clădiri în stare avansată de degradare amplasate în zone foarte scumpe.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here