Sportive

CSM Târgu Jiu – SCM Craiova, vineri, în Sala Sporturilor. Albici: Avem câteva atuuri

Într-un meci care contează pentru etapa a 19-a din Liga Florilor, CSM Târgu Jiu întâlnește, vineri, SCM Craiova. Partida va începe la ora 17.30. Echipa lui Liviu Andrieș vrea să bifeze o nouă victorie în Liga Florilor.

Runda cu numărul 19 programează, la Târgu Jiu, o confruntare extrem de interesantă între două dintre echipele care reprezintă Oltenia în Liga Florilor, CSM Târgu Jiu și SCM Craiova. În lupta pentru o clasare cât mai bună la finalul acestui sezon, dar și pentru a evita zona fierbinte a clasamentului, CSM Târgu Jiu țintește o nouă victorie. Nu va fi o misiune ușoară. Echipa noastră va avea parte de o partidă dificilă contra Craiovei, cu orgolii, cu ambiții, așa cum au fost mai toate confruntările cu echipa din Bănie. 

Gruparea gorjeană este pe locul 10, cu 18 puncte, în timp ce echipa din Bănie este pe locul 6, cu 28 de puncte.

Antrenorul cu portarii al CSM Târgu-Jiu, Grigore Albici, care a activat ani buni la Craiova, crede că echipa gorjeană are destule atuuri pentru a se impune în confruntarea de vineri.

”Nu are de ce să fie un meci special. Am jucat pentru Craiova și am fost antrenor acolo și am avut, într-adevăr, cele mai mari satisfacții. Avem câteva atuuri pe care va trebui să le punem în practică. Un atu este și publicul, la care facem un apel pentru a veni în număr cât mai mare să ne susțină, pentru că avem nevoie de fani atât la bine, cât și la greu. Au fost de-a lungul timpului alături de noi și ne-au susținut în momentele grele care s-au ivit în meciuri. Pe hârtie, evident, favorită este Craiova, dar am întors rezultate și calcule ale hârtiei și anul trecut, chiar în meciul cu Craiova sau la Bistrița, în semifinala cupei. Noi credem că victoria trebuie să ne aparțină, pentru că mai avem încă patru meciuri pe care trebuie să le câștigăm, să ne îndeplinim obiectivul pe care noi ni l-am propus, pentru că altfel, dacă rămânem la a câștiga cu Știința, cu Mioveniul și cu Brașovul, și nu cu echipe mult mai puternice și cu bugete mult mai mari, nu vom progresa niciodată” a declarat Albici.

Comment here