Sportive

CSM Târgu-Jiu s-a reunit. Cu ce lot va fi abordată Liga Florilor

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit miercuri, 6 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2022-2023, primul din istoria clubului în Liga Florilor.

Zece jucătoare, care au activat și sezonul trecut, s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Alina Ciuchiatu, Cristina Popovici, Valentina Toader Trică, Ira Zinatullina, Iulia Andrei, Florența Ilie, Pal Ceandani, Alexandra Gavrilă, Bianca Ștefania Chiriță și Sabine Klimek. Elena Marica Bercu, cea de a-11-a jucătoare care a activat sezonul trecut la CSM Târgu Jiu a absentat motivat. Portărița CSM-ului a fost convocată la echipa națională de senioare a României de beach handbal, care s-a deplasat la Praga, în Cehia, acolo unde au loc preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor.

La reunire au fost prezente și cinci jucătoare dintre cele opt, care au semnat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Angela Cioca, Ekaterina Dhzukeva, Ana Cătălina Ciolan, Cristina Boian și Oana Maria Bucă. Au lipsit Vanessa Leona Predescu, care se află în cantonament cu naționala de junioare a României, Katarina Pavlovic, convocată la naționala Croației și Daniela Rațiu, ultima achiziție a grupării din Târgu-Jiu, care a primit câteva zile libere, dar care se va alătura în câteva zile lotului echipei gorjene.

De la reunire a lipsit și expertul sportiv Dan Ilieș. Coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu a fost prezent la Federația Română de Handbal la o ședință cu reprezentanții celorlalte cluburi din Liga Florilor. La nivelul băncii tehnice, echipa va fi antrenată în continuare de Liviu Andrieș, ca principal, ajutat de secundul Andrei Enache și de Petre Tocaru, maseur. CSM Târgu-Jiu l-a cooptat în staff-ul tehnic, în această vară, și pe Grigore Albici, antrenor cu portarii.

La reunire au fost prezenți primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, viceprimarul Bogdan Bejinaru și directorul CSM, Robert Bălăeț.

Comment here