Sportive

CSM Târgu Jiu pierde duelul cu Bistrița. Andrieş: E un duş rece

CSM Târgu Jiu a pierdut, sâmbătă, confruntarea de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, scor 23-33, la pauză 11-17. Meciul a contat pentru etapa a-12-a din Liga Florilor. 

Într-o sală a sporturilor plină până la refuz, CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu mult mai puternica echipă din Bistrița. A fost un meci în care forța și plusul de experiență al echipei din Ardeal și-a spus cuvântul. Cea mai bună marcatoare din tabăra gorjeană a fost Ana Cătălina Ciolan, care a reușit 6 goluri. O nouă evoluție remarcabilă şi pentru Ekaterina Dzhukeva. Portarul CSM-ului și-a trecut în cont 15 parade.

”Ştiam că întâlnim un adversar foarte puternic din multe puncte de vedere: ca lot, ca finanţare şi ca experienţă. Cred că diferenţa aceasta mare de scor a fost cauzată de greşelile foarte multe pe care le-am făcut, în special la finalizare. Nerealizările fetelor, chiar ne-au turnat plumb în picioare şi cred că acest lucru ne-a făcut să ne grăbim puţin în atac, nu am mai avut răbdarea să construim şi precipitarea a avut un rol deosebit în acest rezultat. Trebuia să ne aşteptăm şi la un rezultat de felul acesta, pentru că ştim ce ne aşteaptă de acum încolo, şase jocuri foarte grele. E clar că este greu pentru o echipă nou-promovată să ţină acest ritm, dar nu ne aşteptam la o asemenea înfrângere. Nu cred că aceasta este valoarea, calitatea noastră. Este un duş rece pe care ni-l asumăm şi sunt convins că vom trece peste această înfrângere. Trebuie să ţinem capul sus, pentru că suntem bine din punct de vedere al punctelor acumulate. Ţin să mulţumesc publicului, care ne-a susţinut, indiferent de realizări. Sunt convins că vor veni şi la celelalte jocuri, pentru că urmează meciuri foarte tari, cu cele mai puternice echipe din ligă. Nu este ok ceea ce am arătat astăzi, dar trebuie să fim mândri pentru ceea ce am realizat până acum” a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva, Elena Marica Bercu – Bianca Chiriță, Oana Bucă 3g, Alexandra Gavrilă 1g, Angela Pușcaș 3g, Mirabela Coteț 2g, Ira Zinatullina 2g, Andreea Chiricuță, Pal Ceandani 1g, Florența Ilie, Iulia Andrei, Ana Cătălina Ciolan 6g, Cristina Boian 2g, Katarina Pavlovic 2g, Sabine Klimek 1g. Antrenor principal: Liviu Andrieș. Antrenor secund: Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Gore Albici.

Comment here