Sportive

CSM Târgu-Jiu, pas mare către Liga Florilor

CSM Târgu-Jiu a obţinut, duminică, o victorie uriaşă în deplasarea de la Bistriţa şi a făcut un pas mare către Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-a impus pe terenul Gloriei Bistriţa II, scor 33-31, după ce, la pauză, gazdele au avut 18-15.

Victoria este cu atât mai impresionantă, cu cât CSM Târgu Jiu a revenit, după ce a fost condusă şi cu 6 goluri în prima parte a meciului. Echipa gorjeană a făcut o repriză secundă excelentă şi a obţinut o victorie care o menţine în fotoliul de lider al Seriei B şi o propulsează ca principala favorită la caştigarea seriei.

Ira ZINATULLINA a fost cea mai bună jucătoare a echipei gorjene. Interul CSM-ului a înscris 13 goluri în poarta Bistriţei. În partida de la Bistriţa a debutat şi noul centru al CSM Târgu Jiu, Alexandra Maria Gavrilă.

Liviu Andrieş, antrenor CSM Târgu-Jiu: „A fost un meci în care am reușit să ne ridicam nivelul de agresivitate și concentrare pe toată durata lui. Aveam nevoie de un astfel de joc pentru tot ceea ce urmează, pentru nivelul la care ne dorim să ajungem. Le felicit pe fete pentru tot ce au realizat astăzi, este munca lor și meritul lor”.

Dan Ilieş, expert sportiv, coordonator secţia de handbal a CSM Târgu Jiu: ”Sunt bucuros că am reușit încă o victorie în lupta pentru promovare. Am întâlnit la Bistrița o echipă foarte montată să ne învingă, dar, din fericire pentru noi, în urma unui joc foarte încrâncenat am reușit să câștigăm. Vreau să le felicit pe acestă cale pe fetele noastre și îmi doresc să creștem frumos de la un joc la altul”.

Comment here