Sportive

CSM Târgu-Jiu participă la Cupa României deși are 6 jucători cu COVID

CSM Târgu-Jiu a primit, luni, acordul DSP Gorj pentru a participa la meciurile din Cupa României. Echipa de baschet va face deplasarea la Sibiu cu doar șapte jucători și antrenorul secund. Partidele se vor desfășura, în perioada 10-13 noiembrie, în Sala Transilvania.

Probleme la CSM Târgu-Jiu din cauza COVID-19. Ultima testare efectuată de baschetbaliști a fost una cu ghinion. Mai mulți jucători dar și membri ai staff-ului echipei, inclusiv antrenorul Claudiu Alionescu, au fost depistați pozitiv. O parte dintre componenții echipei, cu rezultate negative, a primit acceptul să participe la competiția din Ardeal. Astfel, CSM Târgu-Jiu se va prezenta la Cupa României într-o formulă restrânsă: Alexandru Berca, Camil Berculescu, Răzvan Bratoloveanu, Kevin Allen, Stefan Nikolici, Rezav Rogava și Darrien McClain. Alexandru Gliga, antrenorul secund al grupării gorjene, va fi cel care va coordona echipa, la Sibiu.

Din dorința de a respecta competiția, deși situația este una destul de dificilă în acest moment, oficialii grupării gorjene au luat decizia de a participa la confruntările din Cupa României. Antrenorul Claudiu Alionescu a declarat că echipa gorjeană nu poate emite pretenții prea mari la acestă competiție, din cauza problemelor mari de efectiv.

”Dacă, la prima testare în ceea ce privește Cupa Românei, am avut un singur jucător depistat pozitiv, astăzi, când au venit rezultatele celei de-a doua testări am primit și veștile triste. Șase componenți ai echipei au fost depistați pozitiv. Am așteptat cu înfrigurare decizia DSP, în ceea ce privește participarea noastră la această competiție. Din fericire, am primit acceptul de a participa chiar și în această formulă redusă” a declarat Alionescu pentru csmtargujiu.ro.

Comment here