Sportive

CSM Târgu-Jiu, meci dificil pe terenul nou-promovatei Corona Brașov

Echipa de handbal CSM Târgu-Jiu întâlnește, sâmbătă, în deplasare, nou-promovata Corona Brașov. Meciul va începe la ora 17.00.

Confruntarea de la Brașov se anunță una interesantă. Pe de o parte Corona Brașov, echipă nou promovată, este redutabilă pe teren propriu. A început bine campionatul, cu o surpriză de proporții, reușind să învingă Rapid București. De cealaltă parte, CSM Târgu Jiu este pe un trend ascendent, după ce și-a trecut în cont prima victorie din campionat.

Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt conștiente, însă, că le așteaptă un meci dificil. Extrema Simone Bohme, cel mai bun transfer din vara acestui an, spune că formația gorjeană trebuie să evolueze la potențial maxim pentru a putea scoate un rezultat pozitiv.

“Va fi o deplasare foarte grea și este foarte important să ne respectăm adversarul. Au făcut un meci foarte bun împotriva Rapidului, așa că trebuie să jucăm la potențialul nostru maxim pentru a scoate un rezultat bun. Am încercat să mă adaptez cât mai bine la Târgu-Jiu. Firesc, îmi lipsește familia, dar pentru mine este important să-mi ajut echipa și să evoluez cât mai bine” a declarat jucătoarea.

Comment here