Sportive

CSM Târgu-Jiu învinge la limită Corona Brașov, scor 27-26

CSM Târgu Jiu a obținut, sâmbătă, cea de-doua victorie consecutivă din actuala ediție de Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a trecut, la limită, de Corona Brașov, scor 27-26. Extrema Simone Bohme, a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 8 goluri.

CSM Târgu Jiu a plecat la Brașov doar cu gândul la victorie, pe care a și obținut-o, dar nu fără emoții, deși echipa lui Liviu Andrieș a condus și la 7 goluri pe tabelă, în repriza secundă. Gorjencele au trăit periculos pe final de meci, dar au reușit să plece cu toate cele 3 puncte de la Brașov, lucru extrem de important în configurația finală a clasamentului. CSM Târgu Jiu a dat peste o echipă arțăgoasă, cu statut de nou-promovată, dar care s-a agățat de orice oportunitate de a rămâne în joc.

 ”A fost un meci destul de dificil, dar pe care l-am controlat în cea mai mare parte a sa. Suntem foarte bucuroși pentru că am reușit să obținem victoria. Jocul nostru a fost unul foarte bun, chiar dacă am tremurat pe final din cauza unor neatenții, pe care sunt sigur că nu le vom mai face în viitor. Nivelul nostru a fost aproape de cel pe care ni-l dorim și suntem convinși că vom reuși, cu trecerea etapelor, să atingem nivelul pe care ni-l dorim!” a declarat antrenorul Liviu Andrieş.

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(15 intervenții, 2/7m), Andreea Chetraru, Elena Marica Bercu – Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Angela Pușcaș 3g, Andreea Mihart 2g, Simone Bohme 8g, Mirabela Coteț, Andreea Chiricuță 3g, Laura Moldovan 1g, Ana Maria Lopătaru, Sabrina Lazea, Florența Ilie 1g, Ana Cătălina Ciolan 2g, Sabine Klimek 3g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în clasament, cu 6 puncte acumulate după 4 etape. Runda viitoare, pe 23 septembrie, va evolua pe teren propriu, contra Gloriei Buzău.

Comment here