Sportive

CSM Târgu-Jiu, încă un pas către Liga Florilor. Victorie în faţa CNOPJ Baia Mare

CSM Târgu-Jiu a mai făcut un pas către Liga Florilor după ce a trecut, duminică, de CNOPJ Baia Mare, scor 34-27.

Meciul a contat pentru etapa a-19-a şi a consemnat cea de-a 14-a victorie consecutivă din actuala stagiune pentru CSM Târgu-Jiu. Echipa, pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, se menţine lider autoritar în Seria B a Diviziei A, cu 42 de puncte.

Meciul cu Baia Mare a însemnat şi revenirea în angrenajul echipei a Sabinei Klimek. Recuperată după o accidentare, Sabine a fost una dintre cele mai bune jucătoare de pe teren. A înscris 7 goluri. Ira Zinatullina a avut o evoluţie excelentă şi în acest meci. Jucătoarea din Ucraina a reuşit 7 goluri.

CSM Târgu-Jiu: Cristina Popovici, Elena Marica Bercu, Alina Ciuchiatu – Bianca Chiriţă 3g, Andreea Olariu, Valentina Toader 1g, Anna Ivanenko 1g, Ira Zinatullina 7g, Gabriela Frunză 2g, Alexandra Gavrilă, Pal Ceandani 2g, Florenţa Ilie 5g, Iulia Andrei 5g, Mihaela Obedeanu, Daniela Toader 1g, Sabine Klimek 7g. Antrenor: Liviu Andrieş.

Etapa viitoare este una intermediară şi se dispută pe 6 aprilie, iar CSM Târgu-Jiu va sta. Astfel, următorul meci al gorjencelor va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 12.00, cu U Cluj. Este cel mai important din acest sezon pentru CSM care, în cazul unei victorii în faţa principalei contracandidate la primul loc în serie, este ca şi promovată în Liga Florilor.

Comment here