Sportive

CSM Târgu-Jiu, eșec în primul meci din returul Ligii Naţionale

CSM Târgu-Jiu a pierdut primul meci din returul Ligii Naţionale. În cadrul turneului 8 din Liga Naţională, care se desfăşoară în oraşul de pe Bega, formaţia antrenată de Claudiu Alionescu a cedat pe terenul echipei gazdă, SCM Timişoara. Bănăţenii s-au impus cu 87-65.

Fără pivotul american Kevin Allen, accidentat, formaţia gorjeană a început returul cu o înfrângere în faţa bănăţenilor de la SCM Timişoara. Antrenorul gorjean, Claudiu Alionescu, a explicat, imediat după meci, unde s-a făcut diferenţa. Deşi CSM Târgu-Jiu a făcut o primă repriză foarte bună, mingile uşor pierdute de gorjeni în partea secundă, transformate în puncte de adversari, au dus la diferenţa de pe tabelă.

”Un meci cu două feţe total opuse şi aici mă refer la cele două reprize. Dacă în prima repriză am jucat un baschet bun, după pauză am căzut total. Diferența este clar că s-a făcut la mingile pierdute. Cu 21 de mingi pierdute, din care am primit 30 de puncte ușoare, pe contraatac, este foarte greu sa câștigăm împotriva oricărei echipe și mai ales împotriva Timișoarei” a declarat Alionescu pentru csmtargujiu.ro.

Căpitanul Alin Borşa a fost cel mai bun marcator al gorjenilor cu 17p. Borşa a mai contribuit cu 5 recuperări şi 2 pase decisive. O evoluţie bună a avut şi americanul Darien McClain cu 16p marcate, 6 recuperări şi 5 pase decisive.

CSM TÂRGU-JIU: Alin Borşa 17p, Darien McClain 16p, Stefan Andrejevic 9p, Revaz Rogava 9p, Andrei Gheorghe 3p, Jake Spurgeon 3p, Alexandru Berca 2p, Camil Berculescu 2p, Răzvan Bratoloveanu 2p, Stefan Nikolic 2p, Răzvan Pavel, Remus Răceanu. Antrenori: Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga.

Comment here