Sportive

CSM Târgu-Jiu, eșec în fața LIDERULUI

CSM Târgu-Jiu a pierdut meciul disputat, joi seară, în faţa celor de la CSU Sibiu. Echipa din Ardeal s-a impus cu 98-77, după ce, la pauza mare, gorjenii conduceau cu 47-44.

”Meciul a avut două părți total opuse. În prima repriză. când am avut energie și am ținut pasul cu o echipă ca Sibiul, echipă la care calitatea fizică este definitorie. După pauză, am căzut și acolo s-a făcut diferența, la intensitatea ambelor faze. Din păcate, cred că diferenţa de scor este un pic prea mare faţă de ceea ce am arătat astăzi pe teren. Am fost cel puțin o repriză egali cu Sibiul și pe acest lucru trebuie să clădim. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul depus astăzi, în special, și pe parcursul întregului turneu. La o echipă ca a noastră este foarte greu să îți lipească unul sau mai mulţi jucători din rotație, asta se simte, iar nouă ne-au lipsit trei” a declarat, la finalul meciului, antrenorul Claudiu Alionescu pentru site-ul oficial al clubului.

Fără pivotul sârb Stefan Andrejevic, fără georgianul Revaz Rogava şi cu Andrei Gheorghe pe banca de rezerve, CSM Târgu-Jiu a început curajos meciul din Sala Transilvania cu liderul la zi al Ligii Naţionale, CSU Sibiu. De curaj a dat dovada şi antrenorul Claudiu Alionescu, care l-a titularizat pe tânărul baschetbalist gorjean Mihai Bădiță.

„Chiar dacă nu îmi sta în caracter să fac aprecieri individuale, aş vrea să îl felicit pe Mihai Bădiță, un jucător care abia a împlinit 17 ani, iar astăzi a trecut cu bine peste debutul ca titular la o echipă de seniori în Liga Națională și împotriva unui adversar cum este Sibiu”, a declarat antrenorul gorjean.

Comment here