Sportive

CSM Târgu Jiu, eşec în faţa Costa del Sol. Andrieş: Nu am jucat nimic!

CSM Târgu-Jiu a pierdut confruntarea de pe teren propriu în fața grupării iberice Costa del Sol Malaga, scor 25-35, la pauză 13-16, într-un meci disputat duminică, în etapa a doua din Grupa D a EHF European League.

Peste 1100 de spectatori au luat cu asalt Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a fi alături de handbalistele lui Liviu Andrieș la primul meci pe teren propriu din faza grupelor EHF. A fost o premieră pentru gruparea gorjeană, iar emoțiile unei astfel de confruntări și-au spus cuvântul. Echipa gorjeană a început bine şi a condus cu 3-1 şi 4-2, dar ibericele au întors scorul iar, la pauză, aveau 16-13. În repriza secundă, avantajul oaspetelor s-a mărit constant, Costa del Sol Malaga câştigând la o diferenţă de zece goluri, 35-25.

Pentru echipa noastră au marcat Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6 goluri, Ana Ciolan 6 goluri, Florenţa Ilie 4 goluri, Ira Zinatulina 3 goluri, Laura Moldovan 2 goluri, Iulia Andriiciuk 2 goluri, Ana Maria Lopătaru 1 gol, Sabine Klimek 1 gol. Ekaterina Dzhukeva a încheiat cu partida cu 7 intervenţii, iar Andreea Chetraru şi Elena Marica Bercu au reușit câte o intervenție.

Vizibil afectat de rezultatul de pe tabelă, antrenorul Liviu Andrieș a criticat modul în care s-au prezentat elevele sale.

”Sunt foarte supărat pentru cum ne-am prezentat astăzi. Ne-au dominat din punct de vedere al experienței, pentru că au foarte multe meciuri jucate în cupele europene. S-a văzut acest lucru, noi am avut trac, chiar dacă am jucat acasă. Nu am jucat nimic! Pentru noi e o premieră și nu am știut să ne bucurăm de acest meci. Cu acest lot am evoluat și în Ungaria, și la Mioveni. Am reușit să ne ridicăm la nivelul echipei din Ungaria. Nu ne convin acest gen de echipe, care joacă mult pe unu la unu, pe depășiri. Nouă ne plac adversarii cu talie, cei mici, iuți, sunt incomozi” a declarat Andrieş.

Comment here