Sportive

CSM Târgu Jiu – CS Novaci, sâmbătă, 12 februarie, ora 10.00

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu-Jiu va juca sâmbătă, 12 februarie, cu CS Novaci, în etapa a a-13-a din Seria G a Campionatului Național Junioare 3. Partida, care se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, este programată pentru ora 10.00.

În penultima etapă din această fază a competiției, obiectivul formației condusă de Radu Costel este acela de a obține maximum de punctaj în urma confruntării cu ultima clasată, CS Novaci, și de a termina astfel pe podiumul Seriei G. Clasarea pe podium duce automat la calificarea în Grupele Speranță. Pentru antrenorul Radu Costel și tinerele handbaliste ale CSM Târgu-Jiu este și un bun prilej de a pregăti meciul din ultima etapă, cu liderul CSM Slatina.

Radu Costel, antrenor CSM Târgu-Jiu Junioare 3: „În penultima etapa din faza grupelor geografice ne vom întâlni cu CS Novaci, o echipă în formare, sufletistă de la un capăt la altul al acestui campionat, atât antrenor, cât și jucătoare. Sunt convins că împotriva CS Novaci, fetele nu vor scăpa victoria în niciuna din cele trei reprize ale meciului, astfel că unul dintre obiective îl putem bifa, acela de a obține clasarea pe podiumul Seriei G și calificare mai departe în Grupa Speranță. Va fi o partidă în care urmărim și stabilirea traseelor tactice pentru confruntarea de săptămâna viitoare, de pe terenul liderului seriei, CSM Slatina”.

Comment here