Sportive

CSM Târgu-Jiu, la a cincea victorie consecutivă

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu-Jiu a înregistrat, duminică, a cincea victorie consecutivă în această ediţie de campionat. Într-un meci din etapa a-6-a din Seria B a Diviziei A, CSM Târgu-Jiu s-a impus în deplasare, în faţa echipei CNOPJ Baia Mare, scor 35-33, la pauză 18-16. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Liviu Andrieş şi Andrei Enache continuă să fie pe locul 2 în clasament, cu 15p, fiind devansată de satelitul Gloria Bistriţa II, care are 18p, dar şi un meci în plus faţă de gruparea gorjeană.

Liviu Andrieş a pus diferenţa mică de scor din acest meci pe seama ratărilor, dar şi a jocului ceva mai slab în plan defensiv făcut de elevele sale. Andrieş este însă mulţumit că echipa sa a reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc şi deja se gândeşte la meciul din etapa a-8-a, cel cu U Cluj, principala contracandidată la un loc pe podium.

„A fost un meci greu, pe care fetele mele l-au făcut să fie greu. Totul pe fondul mai multor ratări și a unei apărări fără agresivitate, iar asta se vede din numărul mare de goluri primite. Din acest meci rămânem cu victoria și cu cele 3 puncte în clasament. De acum încolo trebuie să muncim mai mult și mai bine la antrenamente, pentru a pregăti meciurile care urmează, şi în special cel din etapa a opta, cel mai important, cel de la Cluj” a declarat Andrieș.

Cea mai bună marcatoare a CSM Târgu-Jiu a fost Iulia Andrei cu 9 goluri înscrise, urmată de Bianca Ştefania Chiriţă cu 6g şi Ira Zinatullina cu 5 goluri marcate. Următoarea etapă, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu AMY Slatina, pe 31 octombrie.

CSM TÂRGU-JIU: Alina Chiuchiatu, Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Ştefania Chiriţă 6g, Bianca Stanca 3g, Oana Iordache 1g, Andreea Olariu, Valentina Toader 1g, Mădălina Olariu 4g, Irina Neacşu, Ira Zinatullina 5g, Gabriela Frunză, Iulia Andrei 9g, Ioana Toader 2g, Sabine Klimak 4 g. Antrenor: Liviu Andrieş.

Comment here