Sportive

CSM Târgu-Jiu – Athletic Constanța, sâmbătă, ora 18:30

Baschetbaliștii se pregătesc pentru o nouă confruntare în Liga Națională, prima pe teren propriu din 2022. CSM Târgu-Jiu va întâlni, sâmbătă, Athletic Neptun Constanța. Meciul contează pentru etapa a-14-a din LNBM și va începe la ora 18.30. 

Baschetbaliștii CSM Târgu-Jiu revin pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu pentru primul meci pe teren propriu din acest an. Gorjenii speră să bifeze cea de-a cincea victorie din acest sezon. Antrenorul Jordanco Davitkov spune că CSM Târgu-Jiu este obligată să câștige partida cu echipa de la malul mării pentru a rămâne în cursa pentru un loc de play-off.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Este un meci foarte important pentru noi, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a rămâne în lupta pentru o poziție înaltă. Este bine pentru noi că între locul 7 și 13 sunt doar 2 victorii, dar trebuie să câștigăm pentru a rămâne acolo. Sperăm să jucăm mult mai bine decât în ultime două partide, cu Focșani și Ploiești, dar pentru asta avem nevoie de o evoluție constantă în ambele părți ale terenului. Constanța este o echipă bună care a făcut unele modificări recente în lot, dar până la urmă totul depinde de noi”.

Davitkov se poate baza pe întreg lotul la acest meci. Titus Nicoară a revenit și este apt de joc.

Comment here