Sportive

CSM Târgu-Jiu are antrenor NOU

CSM Târgu-Jiu are un nou antrenor principal: Jordanco Davitkov, 57 de ani, fost antrenor principal a echipei naționale de baschet a Macedoniei și al echipei naționale de baschet a Kuweitului, anunță site-ul oficial al clubului.

Conducerea CSM Târgu-Jiu a ajuns la o înțelegere cu Jordanco Davitkov. Cele două părți au semnat o înțelegere valabilă până la finele acestui sezon. Deși echipa gorjeană se află în grafic în privința obiectivului și a demonstrat că are potențial, oficialii grupării gorjene vor mai mult de la actuala ediție de campionat: un loc cât mai bun în ierarhia Ligii Naționale, pentru a scăpa de zona fierbinte a clasamentului. În plus, experiența antrenorului Davitkov va fi extrem de utilă și pentru viitorul echipei.

”Suntem bucuroși să-l avem pe domnul Jordanco Davitkov alături de CSM Târgu-Jiu. Palmaresul său este unul foarte bogat, cu un CV impresionant, atât ca antrenor, cât și ca jucător. Este un lucru extraordinar că putem aduce experiența lui alături de familia CSM Târgu-Jiu. Sunt convins că toată lumea va avea de învățat și de câștigat din această colaborare” a declarat Adrian Roșu, expert sportiv, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu-Jiu.

Claudiu Alionescu, fostul antrenor principal, dar și Alexandru Gliga, antrenorul secund, vor rămâne în staff-ul CSM, alături de noul tehnician al grupării gorjene.

Jordanco Davitkov, s-a născut pe 12 septembrie 1963, în Kočani, Macedonia de Nord. Este unul dintre cele mai importante nume din baschetul din Macedonia.

Comment here