Sportive

CSM Târgu-Jiu, a treia victorie consecutivă

Meci nebun în deschiderea etapei a-9-a din Liga Naţională. CSM Târgu-Jiu s-a impus la limită, scor 78-77, în faţa echipei Rapid Bucureşti. Pentru formaţia gorjeană a fost cea de-a treia victorie consecutivă din actuala stagiune a LNBM. Victoria din Sala Rapid a venit în urma unei evoluţii de excepţie a lui Porter Troupe.

Căpitanul echipei gorjene a totalizat  23 de puncte, 5 recuperări şi 5 pase decisive şi a fost cel mai bun jucător de pe teren. Evoluţii foarte bune au avut şi Kevin Allen şi Brandon Sly, în timp ce Malik Morgan, trimis la linia de libere, după fluierul de final al sirenei, a „deraiat” Rapidul şi a adus victoria formaţiei gorjene într-un final de meci interzis cardiacilor.

Claudiu Alionescu, antrenor secund CSM Târgu-Jiu: „A fost un meci pe care l-am controlat în marea majoritate. Am creat două diferențe de peste 10 puncte, dar, din păcate, le-am irosit mult prea ușor şi am ajuns în situația de a fi conduși la ultimul atac. Chiar dacă pare că am câștigat oarecum norocos, cred că este o victorie meritată ținând cont de cursul jocului. Vreau să felicit echipa Rapidului, pentru că a crezut în șansa ei și a luptat până la capăt, dar în același timp vreau să îmi felicit și jucătorii pentru modul în care au luptat până la final. Nu în ultimul rând ne bucurăm că am reușit să aducem o mică bucurie, un cadou, lui Robert Bălăeţ, cu ocazia zile de naștere și pe această cale îi dorim un călduros „La mulți ani și multa sănătate!”.

Comment here